Herbamix fadoboz

Gyuri bácsi kedvenc gyógynövényeit, szám szerint kilencet találhatnak meg apró dobozokban. A gyógynövénygrafikákkal illusztrált kis csomagok egy szép fadobozban vannak elhelyezve.

Köztük van az egyik nagy kedvenc, a fürtös menta, amiről a néphit azt tartja, hogy táltosaink itala volt. Az erdei málnalevél és szederlevél azért kapott itt helyet, mert sok a köszvényes, mozgásszervi betegségben szenvedő ember mostanában. A galagonya a szívesek életét könnyíti meg, segít elkerülnünk a komoly szívbetegségeket. A bodzavirág az őszi meghűléseket segít kivédeni, egyébként az egyik legfinomabb ízű gyógytea készül belőle, mely enyhe hashajtó tulajdonsággal is rendelkezik. A csipkebogyó fontos C-vitamin forrás, a kakukkfű az immunrendszerünket védi, az apróbojtorján és az útifű köhögésre, légúti megbetegedésekre kiváló.

Ismertető:
Herbamix fadoboz a Bükk kincseivel. Gyuri bácsi kedvenceit apró kartonokban találhatják a dobozban, szám szerint kilencet.

Összetevők:
70 g csipkebogyó hús, 25 g bodzavirág, 25 g lándzsás útifűlevél, 20 g erdei málnalevél, 20 g fürtös menta, 20 g apróbojtorján, 20 g erdei szederlevél, 15 g galagonya virágos hajtásvég, 15 g mezei kakukkfű.

Elkészítés:
1 csapott evőkanálnyi gyógynövényt 2,5 dl vízzel leforrázunk. Lefedve 15 percig állni hagyjuk, majd frissen fogyasztjuk. A csipkebogyó hús kivétel, azt hideg vízben áztatjuk 5-6 órán keresztül.

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen, fénytől védve, gyermekek elől gondosan elzárva tartandó!

Gyártó:
Pharmaherb Kft. 3557 Bükkszentkereszt, Őz utca 7.

Category: .