Bükki varázs

A Bükk hegység Gyuri bácsi szerint Magyarország legszebb vidéke. Minden objektivitást nélkülöz ez a megállapítás, helyesbítsünk hát így: neki a legszebb. Innen származik a Bükki varázs teája is, a szarvasok földjéről.

Gyuri bácsi a legjobb növényeket válogatta bele. Az erdei málnalevél hatóanyagokban gazdag, kiváló gyógynövény, melyből jóízű tea készíthető. Az apróbojtorján védi a légzőszerveinket, megelőzhető vele a nátha, az influenza. A fürtös menta a Bükk hegység jellegzetes, baktériumölő és légúttisztító hatású gyógynövénye. Szintén a megfázásos betegségek előzhetők meg vele.

A Bükki varázsban nincsenek mesterséges színezők, ízjavítók vagy adalékanyagok, csak tiszta erdei gyógynövények. Ezeket a természet háborítatlan csendjében gyűjtik, a szarvasok birodalmában. Olyan igazi bükki tea ez, melyet mindenki ihat, ha csak egy csésze üdítő italra vágyik. Édesíthetik kevés mézzel, ami kiemeli finom ízét. Naponta többször lehet inni belőle, szünetet sem kell tartani. Gyerekeknek is bátran adható.

Összetétel:
Apróbojtorján, erdei málnalevél, illatos macskamenta.

Elkészítés:
1 csapott evőkanál (3 g) teafüvet 2,5 dl vízzel forrázzon le. 15 percig hagyja állni, majd szűrje le.

Fogyasztás:
A teát naponta akár két-három alkalommal, a nap bármely szakában ihatja, lehetőleg ízesítés nélkül.

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva tárolandó.

Gyártó:
Pharmaherb Kft. 3557 Bükkszentkereszt, Őz utca 7. A tasak tartalma: A tasak tartalma kb. 17 adag.

Category: .