Babaváró csomag

Egyre több olyan házaspár van, akik szeretnének gyermeket, de valamilyen oknál fogva elkerüli őket a gyermekáldás. Ennek oka lehet betegség, de sokszor azoknál is előfordul, akiknél semmilyen rendellenességet nem talál az orvos. Az ilyen “meddőségnek” hátterében állhat a stressz, az egészségtelen életmód, a helytelen étkezési szokások, a kevés mozgás vagy a szervezet elsavasodása.

Az ő számukra dolgozta ki Szabó Gyuri bácsi a következő programot. Hármas alapelven működik: 1. kitisztítja a szervezetet a káros anyagoktól, 2. erősíti a méhfalat és növeli a spermatermelést, 3. a nemi hormonok termelését serkentő gyógynövények fogyasztását javasolja . A lépések a következők:

Belső tisztítás

A nő és a férfi is igyon meg naponta egy-egy csésze teát egyik nap csalánlevélből, másik nap diólevélből reggel éhgyomorra, amíg a teafüvek el nem fogynak.

A méhfal megerősítése, a spermaszám növelése

Az erős méhfal fontos a megtermékenyített pete megtapadásához. Ezért a leendő kismama hat hétig minden reggel és este igyon meg egy-egy mokkáskanálnyi fagyöngytinktúrát. A spermaszám növelése érdekében ez idő alatt a férfi naponta egy nyers fürjtojás sárgáját, egy pohár barna sört, 300 gramm nyers vagy főtt zellert fogyasszon.

Teakeverékek és irrigálás

Sokszor már az első két lépés eredményt hoz, ha mégsem, így kell folytatni a programot:

A férfi/női teakeverékeket mindkét félnek kell inni reggel éhgyomorra egy-egy csészével naponta, amíg a zacskó tea el nem fogy. Ezen kívül a nőnek minden este irrigálást (hüvelyöblítést) is végeznie kell. Ehhez az irrigáló teakeverékből egy púpozott evőkanálnyit 3 dl vízzel le kell forrázni, 20 percig lefedve állni hagyni, majd leszűrni.
Olyan módon kell irrigálni, hogy a folyadék minél mélyebben hatoljon be a méhszájhoz (pl. fekvő testhelyzetben, feltett lábakkal), a teát a lehető leghosszabb ideig, de legalább 5 percig visszatartva. Az irrigálást a menzesz idején fel kell függeszteni.

A teák elkészítési módja: egy adag teához egy csapott evőkanál teafüvet öntsenek le 2,5 dl forrásból levett vízzel. Takarják le, 20 perc után szűrjék le, ízesítés nélkül igyák meg.

A program bármikor elkezdhető és gyógyszeres kezelés mellett is folytatható. Ez idő alatt más gyógyteákat nem szabad fogyasztani.
A pozitív teszt után a vetélés elkerülése érdekében azonnal el kell kezdeni inni az erdei málnalevél teáját 12 héten keresztül, napi egy csészével. A málna a méhizomzat működését szabályozza, ezért szülés előtt 2 héttel is tanácsos inni napi egy csészével.

Összetétel:
Csalánlevél tea (2×50 g), diólevél tea (2×50 g), fagyöngy tinktúra (3×50 ml), teakeverék a nőnek (1×50 g), teakeverék a férfinak (1×50 g), irrigáló teakeverék (1×50 g), erdei málnalevél tea (2×50 g).

Elkészítés:
1 csapott evőkanál (3 g) teafüvet 2,5 dl vízzel forrázzon le. 15 percig hagyja állni, majd szűrje le.

Fogyasztás:
A Babaváró rendszer fogyasztásáról részletes leírás a dobozban található.

Tárolás:
Száraz, hűvös helyen, gyermekektől elzárva tárolandó.

Gyártó:
Szabó György őstermelő, Bükkszentkereszt