Clarissa

klári

NAGY KLÁRA

egészségügyi szaktanácsadó,
ügyvezető

…aki jó tanácsokkal, meleg teával várja Önöket a boltba!

Osztályelsőként végeztem a felső fokú egészségügyi tanulmányaimat, így tevékenységem első szakaszában kertvárosi háziorvos mellett dolgoztam több mint 14 évet ahol sok tapasztalatot szereztem a hagyományos orvoslás mellett a betegekkel való empátiás kapcsolatról.

Egy magánklinika recepció vezetőjeként, további tapasztalatokkal gazdagodtam, amikkel egy modern és igényes egészségügyi egységnek rendelkeznie kell, kezdve a több nyelv ismerettől a jó szervezésig.

A szívem mindig is nagyon vonzódott a természetes gyógymódok iránt, ezért nem véletlen hogy megismerkedtem a Szabó Gyuri bácsival. Az ő felkérésére munkatársa lettem és lányával, Lopes-Szabó Zsuzsa szervezésével megalapítottuk a Budapesti eladási pontot, ahol 10 évig sikeresen dolgoztam.

Most eljött az idő, hogy a felhalmozott tudást és tapasztalatot megosszam azokkal a nyugat magyarországi érdeklődőkkel, akik eddig hátrányba voltak a Budapest, vagy Bükkszentkereszttől való távolság miatt. A Sárváron nyitott üzletünk az ők gondjaikon próbál enyhíteni.

A kiváló természetes termékkínálatunk mellett, a következő bónuszokkal igyekszünk kedveskedni az üzletbelátogatóknak:

T

Tanácsadás

Minden kedves érdeklődőt szakszerű hasznos tanácsokkal látjuk el.

T

Teakóstolás.

Minden látogató megkóstolhatja napi kínálatunk teáját.

10 év Szabó Gyuri bácsi mellett – aki ma Magyarország legelismertebb gyógynövény szakértője – sikerült rengeteg tapasztalatot gyűjtenem a gyógynövények áldásos hatásáról, amit ötvözve egészségügyi végzettségemmel járó szaktudással, igyekszem megóvni Sárvár és  környékbeli vásárlóink egészségi állapotát, …ez a kitűzött
küldetésem.

Meg vagyok róla győződve, hogy egy mosoly, egy jó szó, az empátia és törődés ugyan olyan fontos része a gyógyulásnak, mint a termékeinkben magas szinten megtalálható hatóanyagok. Ezekkel soha nem takarékoskodok, de mindig meg is volt az eredménye. Ezen a jövőben sem akarok változtatni.

Megjegyzés
Minden kiegészítő szolgáltatást mint tea kóstolás, vérnyomás mérés, vércukorszínt mérés, az Ön magas szintű kiszolgálásának érdekében szerveztük meg, de közegészségügy biztonsági szabályok miatt, a vércukorszint méréseket több ügyfélnek összevont és egyeztetett időpontban áll módunkban elvégezni.
Megértésüket köszönjük!

ÉRVEK A HAGYOMÁNYOS GYÓGYMÓDOK MELLETT

Hálás ügyfelünk nyilatkozata

Hálás ügyfelünk nyilatkozata

Huszár Imre Sárvári ügyfelünk boldogan híresztelte örömteli egészségi fejleményeit, amit a Gyuri bácsi “Férfiak teája” teakeverék fogyasztásának köszönhet. Rendszeresen issza és ezáltal megszűnt az [read more]

Tea kánikulában

Tea kánikulában

Nagyon fontos a kánikulában a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele a szervezetbe. Ezt nem csupán ásványvízzel, természetes vízzel érhetjük el, hanem gyógynövények alkalmazásával is. Talán [read more]

Gyuri bácsi Sárvári előadása

Gyuri bácsi Sárvári előadása

Örömhír a Sárvár és környékbeliek részére! Szabó Gyuri bácsi elfogadta meghívásunkat és Sárvárra érkezik. Amennyiben Ön is érdeklődik a gyógynövények jótékony hatása iránt, szeretettel [read more]